Ieder bedrijf heeft tegenwoordig een website nodig. Het is je digitale visitekaartje waarmee je online te vinden bent. Net als bij een visitekaartje heeft een website aandacht nodig. Je wilt ten slotte niet alleen vindbaar zijn, maar ook dat je website de bezoekers aanspreekt. Het is dan ook van belang dat je website niet alleen bereikbaar is maar dat deze ook mooi, verzorgd en actueel is.

TR Website CMSEr zijn verschillende mogelijkheden om een website te maken en onderhouden. Je kan er zelf een bouwen, dit helemaal uitbesteden en nog allerlei variaties hier tussenin. TR Website CMS biedt hierin een middenweg. Het is een ‘website as a service’. Dit betekent dat wij een platform aanbieden waarin je je website kan bouwen en de inhoud hiervan kan onderhouden. Op het platform vindt continue doorontwikkeling plaats, waardoor je up to date blijft met beveiligingsmaatregelen en actuele standaarden. TR website CMS is te vergelijken met het leasen van een auto in plaats van zelf een auto zelf kopen. Wij ontlasten onze klanten van de onderhoudstaken die nodig zijn om de website veilig online te houden (denk aan SSL-certificaten, updates, uitbreiden functionaliteiten e.d.). Zo kan je werken met een professioneel platform zonder daar zelf in te investeren.

DIENSTEN

Het TR Website CMS is gebaseerd op WordPress. Bij TommyRocks gaan we verder dan wat WordPress standaard te bieden heeft; wij versterken het met de onderstaande diensten. Klik op een dienst om hier meer over te lezen.

JIJ BEPAALT

Tools

De tijd die het kost om jouw website op te zetten heb je met TR Website CMS zelf in de hand. Je kunt namelijk zelf pagina’s teksten en afbeeldingen toevoegen. Het systeem biedt diverse mogelijkheden om de weergaven aan te passen aan jouw wensen. Dit betekent dat je pagina’s en blogposts kan schrijven en tegelijkertijd kan werken aan de vormgeving hiervan. Hierdoor word je design mede gevormd door de inhoud, wat het uiteindelijke resultaat ten goede komt. Het design past dan als een maatpak om de inhoud van je website.

Uiteraard kan je ook beginnen met het maken van een design voordat je de inhoud gaat schrijven. Het systeem heeft diverse mogelijkheden om het doorvoeren van je design zo efficiënt mogelijk te maken.

 

AAN DE SLAG

Ben je geïnteresseerd in dit product of heb je er vragen over, dan horen we graag van je. Stuur een mail naar info@tommyrocks.nl of gebruik het onderstaande contactformulier.

  Tarieven

  Tarieven

  TR Website CMS
  € 7,00

  Email portal (optioneel)
  € 5,00

  Per extra (.nl) domein (optioneel)
  € 1,00

  De prijzen in dit overzicht zijn per maand en exclusief BTW.

   

  Heb je zelf klanten die behoefte hebben aan dit product? Je kan ook reseller worden van TR Website CMS. Hier kun je meer over lezen op onze reseller pagina.