Onze consultancy heeft voor internet services betrekking op een aantal vlakken. We zetten onze consultants in om te adviseren bij het bouwen van een website in TR Website CMS en bij maatwerkprojecten.

Bij maatwerkprojecten stellen we de scope van de consultancy gezamenlijk vast. Zo kunnen we gerichte ondersteuning bieden zonder dat er onnodige kosten gemaakt worden.

Voor ons systeem gebruiken we een aantal tools waarmee er consultancy direct vanuit het systeem gedaan kan worden. Hierdoor worden onnodig kosten bespaard. Hieronder staan een aantal voorbeelden waarin ons systeem ondersteuning biedt.

Consultancy

Huisstijl ontwerp

We bieden ook graag ondersteuning bij het opzetten van een huisstijl. Het kleurenpallet stellen we in overleg vast.
Dit zijn de kleuren die verder gebruikt zullen worden in bijvoorbeeld de website, het logo en visitekaartje.

Logo

Wij hebben ervaring met het ontwerpen van nieuwe logo’s en met het vernieuwen van bestaande logo’s. Hierbij wordt er rekening gehouden met de look en feel van het huidige logo, zodat de herkenbaarheid van jouw huidige logo niet verloren gaat bij het overstappen naar een nieuwe situatie.

Visitekaartje

Voor veel ondernemers is een visitekaartje van groot belang. Het is een makkelijke manier om je gegevens te delen en je laat daarmee een indruk achter. De gegevens op het kaartje moeten altijd duidelijk leesbaar zijn, waar het design van het kaartje juist heel zakelijk tot heel speels kan zijn. Het gaat om de soort indruk die jij wilt geven van jouw onderneming.

Webdesign

Consulting on design

Wij kunnen een huidig design overnemen, een nieuw design voor jou ontwerpen, of een re-design maken als je al een design hebt en aan vernieuwing toe bent.

TR Website CMS

Om het design consistent te houden kan je diverse onderdelen op hoofdniveau doorvoeren. Zo hou je de controle van je design bij het doorvoeren van wijzigingen op de website.

Google Analytics

Het gebruik van Google Analytics bij je website heeft veel voordelen. Met Google Analytics kan je namelijk het gedrag van de bezoekers op jouw website meten. Door het gedrag van je bezoekers te analyseren kan je de website verder optimaliseren. Wij richten dit voor jou in zodat je gebruik kun maken van de rapporten die uit Google Analytics komen.

TR Website CMS

Ons systeem is voorbereid op Google Analytics. Bij oplevering zal er ook een Google Analytics account beschikbaar worden gesteld.

Vindbaarheid

Vindbaarheid

De meeste bezoekers komen via via op je website. Dit betekent dat mensen niet direct naar jouw website gaan, maar bijvoorbeeld via Google op jouw website terecht komen. Je ranking op zoekmachines als Google is echter niet de enige manier om je online beter te kunnen vinden. Zo kan je ook gebruik maken van sociale media zoals Facebook of LinkedIn.

Onze consultants ondersteunen vanuit TR Website CMS dat de content goed geschreven wordt met het oog op vindbaarheid. Daarnaast kunnen onze consultants je adviseren over de online identiteit van je bedrijf en hoe je deze verder kunt optimaliseren.

TR Website CMS

Bij het schrijven en bewerken van pagina’s en blog berichten word je begeleid. Zo wordt er direct rekening gehouden met de vindbaarheid van je website.

Gebruiksvriendelijkheid

Een website moet eenvoudig en snel zijn. Dat zijn de twee belangrijkste factoren van gebruikersvriendelijkheid. Maar wat ervaren gebruikers nou als eenvoudig? Hoewel het antwoord per gebruiker zal verschillen, zijn er wel algemene regels die de gemiddelde gebruiker vooruit helpen. Wij helpen je hierbij met consultancy op maat.

TR Website CMS

Er zijn diverse tools beschikbaar om de gebruiksvriendelijkheid zo hoog mogelijk te maken. Veel van deze tools zijn gericht op navigatie op de website.

Mobiele weergave

mobielvriendelijk

Steeds meer gebruikers surfen vanaf hun mobiel naar websites. Doordat de meeste mobiele telefoons een klein scherm hebben moet de weergave van de website hierop aangepast worden. Daarnaast is de mobiele internetverbinding vaak beperkter. Daar moet je met je afbeeldingen rekening mee houden. Het systeem ondersteunt je hierbij, daarnaast kun je onze consultants altijd om advies vragen hierover.

TR Website CMS

Het systeem houdt zelf al rekening met de weergave op mobiel. Hiernaast biedt het extra opties zodat je zelf de  controle hebt over de mobiele weergave.

Contact

Ben je geïnteresseerd in dit product of heb je er vragen over, dan horen we graag van je. Stuur een mail naar info@tommyrocks.nl of gebruik het onderstaande contactformulier.

  Consultancy

  Tarieven

  Uurtarrief
  € 60,00

  Voorrijkosten binnen 30 km
  € 15,00

  Per extra kilometer
  € 0,25

  De prijzen in dit overzicht zijn exclusief BTW.