Onze primaire focus bij webdevelopment is het doorontwikkelen van TR Website CMS. De doorontwikkeling wordt gedaan op twee vlakken: technisch en functioneel. De technische doorontwikkeling wordt gevoed door voortdurend onderzoek vanuit TommyRocks Internet Services. De functionele doorontwikkeling ontstaat voornamelijk vanuit verzoeken van de gebruikers van TR Website CMS.

Webdevelopment

TR Website CMS

Het TR Website CMS is gebaseerd op WordPress. Dit biedt veel voordelen voor zowel jou als beheerder, als voor jouw klanten bij het gebruiken van de website. Hierbij een aantal voordelen van het gebruik van WordPress:

 • Volledigheid
  De wereld van webdevelopment is voortdurend in beweging. Zo ontstaan er nieuwe wensen en eisen voor websites. Wij zijn continu bezig met het toevoegen van nieuwe functionaliteiten zodat TR Website CMS zo compleet mogelijk is. Deze functionaliteiten worden verder aangevuld door verzoeken vanuit de gebruikers van TR Website CMS.
 • Veiligheid
  Diverse ontwikkelaars wereldwijd werken aan WordPress. Wanneer er een lek ontdekt wordt staan deze ontwikkelaars direct klaar om een oplossing voor het lek te ontwikkelen.
  Daarnaast hanteren we een “Security first” principe bij onze eigen ontwikkelingen. Zo blijft het systeem veilig en stabiel. Eventuele nieuwe plug-ins worden uitvoerig beoordeeld en getest. Dit om onveilige en/of instabiele plug-ins uit te sluiten.
 • Continuïteit
  Doordat er continu wordt doorontwikkeld aan WordPress blijft de code actueel. Zo kan het meegroeien met bijvoorbeeld de ontwikkelingen van de taal waarin WordPress geschreven is. Dit is belangrijk omdat wanneer de code te ver achterloopt het een grote investering kost om deze weer bij te werken.
 • Schaalbaarheid
  Doordat WordPress voor zoveel diverse projecten wordt ingezet, zijn er ook diverse functionaliteiten ingebouwd. Deze functionaliteiten kunnen verder worden uitgebreid met plug-ins. Wanneer er geen geschikte plug-in aanwezig is, bouwen wij zelf een plug-in.

WordPress kan worden uitgebreid met plug-ins. Dit is echter niet zonder risico. Plug-ins kunnen onveilig zijn of problemen veroorzaken in combinatie met andere plug-ins. Zodoende moeten plug-ins zorgvuldig gekozen en getoetst worden. Hierbij een aantal plug-ins die we gebruiken bij TR Website CMS:

Maatwerk

Maatwerk

Mocht je al een bestaand systeem hebben, dan kunnen we je daarbij helpen met de webdevelopment. Hierbij stellen we de wensen en behoeftes voor jouw project gezamenlijk op. Vervolgens worden de werkzaamheden voor deze wensen ingeschat en ingedeeld in een planning. Zo krijg je een overzicht van de kosten en doorlooptijd. Hierdoor kan je een geïnformeerd besluit nemen, nog voordat er kosten aan gebonden zijn.

Onze webdevelopment is voornamelijk met PHP maar we hebben ook ervaring met Python en Java. Hiernaast hebben we ervaring met diverse technieken en modules. Enkele hiervan zijn:

Contact

Ben je geïnteresseerd in dit product of heb je er vragen over, dan horen we graag van je. Stuur een mail naar info@tommyrocks.nl of gebruik het onderstaande contactformulier.

  Webdevelopment

  Tarieven

  Uurtarrief
  € 60,00

  Voorrijkosten binnen 30 km
  € 15,00

  Per extra kilometer
  € 0,25

  De prijzen in dit overzicht zijn exclusief BTW.