Wij houden ons bezig met webhosting van websites, van zowel het TR Website CMS als maatwerkprojecten. In beide gevallen leveren we de volgende diensten:

 • Hosting
  Het hosten van een website is essentieel om het online aan te kunnen bieden. Het selecteren van een hostingpakket vereist enige technische kennis. Daarnaast is er bij hosting ook onderhoud nodig waarbij ervaring een belangrijke rol speelt. Wij hebben de kennis en ervaring in huis.
 • SSL certificaat
  Met een SSL certificaat kan er een veilige verbinding met de website gemaakt worden. Daarnaast wordt het certificaat meegenomen in de bepaling van jouw SEO score. Dit is belangrijk voor je vindbaarheid.
 • Monitoring
  Dit is het controleren en meten van beschikbaarheid en capaciteit van de webserver en website. Dit is van belang om snel in te kunnen grijpen indien er iets mis gaat. Denk hierbij aan een dashboard in een auto. Daar gaat er een lampje branden wanneer er een storing is. Zo kan je tijdig en gericht actie ondernemen en de storing verhelpen. Wij doen hetzelfde voor je website.
 • Updates
  Om de webserver snel en veilig te houden moeten er regelmatig updates doorgevoerd worden. Het doorvoeren van de updates brengt echter ook risico’s met zich mee. De updates moeten dus zorgvuldig worden doorgevoerd en de impact moet altijd gecontroleerd worden.
 • Back-ups
  Iedereen kan een keer een vergissing maken. Om grootschalige problemen te voorkomen maken wij back-ups. Mocht er dan toch een keer per ongeluk iets weggegooid worden, dan is er een oplossing beschikbaar.

TR Website CMS

webhosting

Bij de webhosting van ons systeem zorgen we ervoor dat de server altijd aansluit bij het systeem. Dit betekent dat we de Tommy Rocks Website CMS onderhouden, updaten en controleren. De server waar ons systeem op draait wordt steeds geupdatet zodat het voldoet aan de nieuwste veiligheidsvoorschriften en de snelheid van de server geoptimaliseerd wordt. We houden de functionaliteit nauwlettend in de gaten houden door monitoring. Deze is afgestemd op ons systeem zodat we niet voor verrassingen komen te staan. Zo kunnen we de beschikbaarheid van ons systeem zo hoog mogelijk houden. Wij hosten onze webservers bij TransIP. Hierdoor hoeven wij zelf niet te investeren in hardware en het verzamelen van kennis om de hardware te beheren. Zo kunnen wij onze tijd investeren in onze core business.

Maatwerk

Maatwerk webhosting

Wij leveren ook maatwerk webhosting. Dit kan voor bestaande websites of voor specifieke verzoeken die niet in het TR Website CMS doorgevoerd kunnen worden. Lees meer over onze webdevelopment.

Wij hebben ervaring met diverse Open Source CMSen en frameworks. Hierbij een lijst van de meest bekende daarvan:

Contact

Ben je geïnteresseerd in dit product of heb je er vragen over, dan horen we graag van je. Stuur een mail naar info@tommyrocks.nl of gebruik het onderstaande contactformulier.

  Webhosting

  Tarieven

  Uurtarrief
  € 60,00

  Voorrijkosten binnen 30 km
  € 15,00

  Per extra kilometer
  € 0,25

  De prijzen in dit overzicht zijn exclusief BTW.