Blog

Welkom op onze blog. Hier kun je tips en trucs vinden om je te helpen bij online activiteiten. We hopen dat we je kunnen informeren en inspireren met onze berichten.

blog

Website, socialmedia en nog veel meer

Er zijn veel mogelijkheden om jouw online onderneming te presenteren. Deze blog bevat artikelen met tips en trucs voor het gebruiken van deze online mogelijkheden. Aangezien we ons richten op particulieren en zelfstandige ondernemers is budget een belangrijk focuspunt van de artikelen. Zo hopen we je te helpen om een nette professionele uitstraling te creëren.

Werk achter de schermen

Om een website te hebben moet je met een hoop dingen rekening houden. Zo moet de server waar de website op staat onderhouden worden, er moeten backups gemaakt worden er is AVG waar je rekening mee moet houden. Daarnaast wil je ook dat je website goed gevonden wordt en dat gebruikers een prettige ervaring hebben op je website. Daar komt een hoop techniek bij kijken.

Gelukkig zijn er online steeds meer tools en blogs beschikbaar om je hierbij te helpen. Je kunt uiteraard ook diensten afnemen zodat een specialisten het voor je kunnen regelen. Maar wat is nou verstandig? Wanneer moet je iemand inhuren en wanneer kan je het ook zelf? In onze blog gaan we in op deze vragen.

Waarom wij een blog hebben

Voor onze producten maken we gebruik van diverse Open Source oplossingen. Deze oplossingen worden door software ontwikkelaars uit pure passie gebouwd. Dit betekent ook dat ze hier geen kosten tegenover zetten. Deze passie delen wij en daarom willen wij ook ons steentje bijdragen aan deze Open Source community. Dit met focus op het gebied van Internet Services. Wij hebben een blog opgezet om onze kennis en ervaring delen.

1-10 / 10