Over TommyRocks

De roots van TommyRocks internet services liggen in Zuid-Afrika. En dat heeft alles te maken met de naam van oprichter Omri de Hek. In zijn jeugd woonde hij in Johannesburg. De locals hadden moeite om de naam Omri uit te spreken en algauw stond hij bekend als Tommy. Waar het achtervoegsel Rocks vandaan kwam, is overigens nooit helemaal duidelijk geworden 😉

Maar de naam was een blijvertje en ging mee terug naar Nederland. Toen Omri besloot om een bedrijf op te richten, was de keuze snel gemaakt.

 

 

 

Over Tommy

De Tommy-mascotte ontstond in dezelfde periode als de naam. Als zestienjarige tekende Omri het hondje dat langzaam maar zeker zijn handelsmerk werd.

Tommy groeide mee met TommyRocks internet services. Klanten van TommyRocks komen hem tegen in de gebruikershandleiding en in de filmpjes met uitleg over het CMS. En natuurlijk is Tommy ook op kantoor te vinden!

 

Over Omri

Een studie Management Economie en Recht (MER) lijkt geen logische voorbereiding op een carrière in de ICT. En dat is het ook niet, maar het is wel de route die Omri volgde. In zijn vrije tijd knutselde hij ‘puur voor de lol’ op zijn studentenkamer een volledig geautomatiseerde inrichting in elkaar. Voor de meeste mensen was zoiets in die tijd nog science fiction.

Toen hij een baan aangeboden kreeg in de ICT, volgde hij zijn hart en verdween de MER uit beeld. Omri ontwikkelde zich tot een IT professional met een specialisatie in internetservices. Zijn carrière laat zich vangen in het motto: ‘Als je ergens een passie voor hebt, ga je ervoor!’

 

Over TommyRocks

Met TommyRocks heeft Omri grote dromen. Die roots in Zuid-Afrika? Die zullen uiteindelijk het fundament vormen onder de buitenlandse tak die hij hoopt op te richten.

‘Er zijn heel veel mensen die niet het geluk hebben dat ze in Nederland geboren zijn, maar die wel talent hebben. Het is mijn droom om in Zuid-Afrika een leer- werkplek te creëren. Mensen zonder opleiding maar mét affiniteit voor internetservices, kunnen zich hier ontwikkelen. Zij kunnen kennis en ervaring opdoen en tegelijk een eerlijk salaris verdienen. Dat is win-win.’

 

Contact

Wil je doorpraten over de mogelijkheden die TommyRocks jou te bieden heeft?
Of heb je zelf plannen om internationaal te gaan en zie je iets in een samenwerking? 
Neem contact met ons op. We ontmoeten je graag!