Over ons

onsWe streven naar jouw online succes. Dat doen we door je te ontlasten van de technische zaken die nodig zijn om je website te onderhouden, je te ondersteunen in het uitbreiden van je online profiel door het inzetten van social media, je huisstijl op te zetten/moderniseren en nog veel meer. Hierdoor kan jij je tijd inzetten om je klanten te bedienen.

Wij hebben ondervonden dat de grens tussen wat technische zaken zijn en wat de inhoud van de website is, niet voor iedere klant op dezelfde plek ligt. Dit is voornamelijk afhankelijk van de voorkennis van de klant en de hoeveelheid tijd die de klant wil investeren in het bouwen en onderhouden van een website. Wij overleggen dus graag met onze klanten wat de verwachtingen zijn, zodat we de juiste hoeveelheid diensten aan kunnen bieden. Op deze manier hopen we zo veel mogelijk in te spelen op de wensen en budget van de klant.

Ons systeem

De meeste van onze klanten gebruiken ons systeem (TR Website CMS) om hun website in te bouwen en te beheren. Het grote voordeel van dit systeem is dat de basis voor je website al direct klaar staat. Dit scheelt een hoop extra kosten ten opzichte van zelf een website systeem laten opzetten. Het wordt daarmee dus goedkoper om een website te bouwen en het gaat ook nog eens een stuk sneller.

Daarnaast heb je ook de voordelen van een systeem waar continu nieuwe functionaliteiten aan toegevoegd worden. Ook de interface van het systeem wordt steeds verder geoptimaliseerd zodat het doorvoeren van wijzigingen steeds eenvoudiger wordt. Wij proberen het beheren van een website dan ook steeds leuker te maken zodat ook klanten met weinig technische voorkennis het systeem snel in de vingers krijgen.

InhoudVoor ons draait het om de inhoud van jouw website

Met inhoud van de website bedoelen we teksten, plaatjes en filmpjes. Het schrijven van teksten voor websites is niet zo eenvoudig als het klinkt. Met het schrijven moet er bijvoorbeeld rekening gehouden worden met SEO. SEO staat voor ‘Search Engine Optimalisation’. Met andere woorden: de vindbaarheid van jouw website is afhankelijk van de tekst op je website. Daarnaast hebben afbeeldingen invloed op de gebruikersvriendelijkheid, zeker wat betreft de mobiele gebruiker.

Wij helpen graag met het opstellen van de inhoud zodat jou website er strak en professioneel uitziet en dat het goed leesbaar is voor de bezoekers.

Bijbehorende diensten

Met onze drie diensten (webdevelopment, webhosting of consultancy) kunnen we onze klanten optimaal bedienen op het gebied van Internet Services. We streven ernaar om onze kwaliteit voortdurend te verbeteren en mee te groeien met technische standaarden. Zo blijven onze diensten actueel.