Goede IT-ers zijn schaars. Bij grote drukte, ziekte, zwangerschap of het vertrek van een collega kun je plotseling met de handen in het haar zitten. Je hebt extra IT-handen nodig en het liefst heel snel!

TommyRocks Consultancy is juist voor dit soort situaties in het leven geroepen. Wij ondersteunen marketingbureaus en ICT-bedrijven op IT-gebied.

Jij krijgt de hulp die je nodig hebt, zodat projecten doorgang kunnen vinden en jouw klanten gewoon geholpen worden zoals ze gewend zijn. Je kunt ons inzetten voor websitedevelopment, serverbeheer, onderhoud, projectmanagement of een combinatie van taken.

TommyRocks is jouw IT back-up voor kortere of langere termijn, op regelmatige of onregelmatige basis. Met andere woorden: vertel ons wat je nodig hebt en wij doen je een passend aanbod!

Resellers

Webdevelopment en training

Tools

Zoek je een webdeveloper die samen met jouw team unieke, maatwerk websites ontwikkelt? Of hebben je marketeers behoefte aan training, advies of ondersteuning bij de implementatie van nieuwe websites? 

TommyRocks heeft jarenlange ervaring in webdevelopment. Je kunt op verschillende manieren gebruik maken van onze kennis: 

  1. Gedurende het project werkt onze consultant als lid van het team mee aan de ontwikkeling en implementatie van de website. 
  2. We trainen jouw marketeers om websites zelfstandig te implementeren. Een investering in de toekomst! 

Interesse? Vraag een kennismaking aan.

TommyRocks reseller worden?

Heb jij of werk je bij een reclamebureau of ICT-bedrijf? En krijg je wel eens verzoeken van klanten waarvan het budget zo laag is dat je niet kunt leveren wat de klant nodig heeft? Dan kan het TommyRocks Website CMS een oplossing zijn!

Vanuit de gedachte: geautomatiseerd waar mogelijk, gepersonaliseerd en op maat waar nodig biedt TommyRocks een complete website voor een scherpe prijs. Inclusief hosting, onderhoud en back-ups. 

Als reseller heb je de mogelijkheid om met een klik op de knop een nieuwe website aan te maken voor jouw klanten.

Meer over weten? Maak kennis met ons.

Website as a service

Deze klanten gingen je voor

Kennismaken

Wil je een gesprek om ons beter te leren kennen? Of wil je meer weten over onze diensten? Wij willen u graag spreken. Laat ons weten hoe we met jou in contact kunnen komen en wanneer het je uit komt. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met jou op.