Contact

Wil je meer weten over websites of heb je een ander verzoek voor ons, neem dan contact met ons op. We plannen graag een vrijblijvend gesprek met je om jouw wensen verder te bespreken.

Contact

Voor algemene vragen kun je ons bereiken door te mailen naar info@tommyrocks.nl, te bellen op 06 470 17 190 of door het onderstaande formulier te gebruiken. We staan voor je klaar en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Bezoek ook eens onze pagina’s op Facebook en Linkedin! Je kunt je daar aanmelden zodat je een bericht ontvangt wanneer er een nieuw bericht geplaatst is. Zo blijf je op de hoogte van onze laatste nieuwtjes en ontwikkelingen.

Mocht je al klant van ons zijn en ondersteuning nodig hebben dan kan je ook mailen naar een van de onderstaande adressen:

  • Administratief – invoices@tommyrocks.nl
    Voor vragen en verzoeken rond facturatie, contracten en prijzen. Het kan soms enkele dagen duren voordat we antwoord kunnen geven op je vraag.
  • Technisch – support@tommyrocks.nl
    Voor storingen of wijzigingsverzoeken. We streven ernaar om de berichten naar dit adres binnen 1 uur door te nemen en contact met je op te nemen. Dit doen we om te bepalen of er een urgente storing gemeld wordt.

 

    × Hoe kunnen we je helpen?