Webdesigner Gemert

Een professionele website zit hem in meer dan alleen het verhaal wat u vertelt. Deze is duidelijk, oogt netjes en is overzichtelijk opgebouwd. Een eigen website bouwen is echter makkelijker gezegd dan gedaan. Misschien wordt u nu al gek van alle termen die u om de oren vliegen, zoals CMS, Hosting en HTML.

Wij van TommyRocks helpen u als webdesigner Gemert graag met het bouwen van uw professionele website of webshop. Wij leveren niet alleen kwalitatief sterk werk, maar ook duidelijkheid en professioneel advies. Volgens ons stopt het werk van een webdesigner Gemert namelijk niet na het afleveren van het product.

Over ons

Webdesigner Gemert

De diensten van TommyRocks

TommyRocks neemt uw speciale verhaal als basis voor uw nieuwe website. Een webdesigner in Gemert dient namelijk niet zomaar een site te bouwen. Deze hoort naar u te luisteren, geïnteresseerd te zijn in uw talenten en deze zoveel als mogelijk naar voren te laten komen. Bovendien denken wij met u mee over hoe wij uw website of webshop zo goed als mogelijk kunnen laten uitblinken.

De dienst van onze webdesigner Gemert is gebaseerd op WordPress. Hierdoor bent u in staat uw website indien nodig zelf aan te passen of bij te werken. Heeft u liever dat uw webdesigner Gemert dat doet, is dat uiteraard geen probleem. Wij werken volgens een vaste werkwijze om succes te garanderen. Hierbij gaan we eerst met u in gesprek op basis van uw aanvraag. Wat is de functionaliteit van uw website of webshop? Wat verkoopt u, welke boodschap wilt u overdragen? De webdesigner Gemert gaat vervolgens met u in conclaaf over design en data. Hierbij komt hij of zij zelf met ideeën, die kunnen worden aangevuld of aangepast door uzelf. Sparren met u over uw website doen wij het liefste; uiteindelijk willen we natuurlijk dat uw persoonlijkheid door de website te zien is.

Reviews

Zij gingen jou voor!

 

Uw nieuwe webdesigner in Gemert

Ten slotte bieden wij uw website in een eindpresentatie aan u aan. Deze kunt u zelf aanpassen, of door ons laten bijwerken indien nodig. Als een middenweg tussen volledig geautomatiseerde en maatwerk ontwikkelaars bieden wij een unieke dienst als webdesigner in Gemert. Bovendien houden wij de kosten van de aangeboden diensten laag; wij vinden niet dat een kwalitatief sterke website veel geld hoeft te kosten. Door middel van persoonlijk contact proberen wij de website zo goed als mogelijk bij u te laten aansluiten.

Benieuwd naar de opties? TommyRocks, uw webdesigner in Gemert, heeft transparantie en duidelijkheid hoog in het vaandel staan. Door middel van de rekentool op onze website krijgt u een kostenindicatie van uw nieuwe website. Deze is echter vrijwel altijd bescheiden. Contact met ons is zo gemaakt. Wij helpen u graag!

Heeft u nog een vraag? Vul het contactformulier in!

    × Hoe kunnen we je helpen?