Webdesigner Eindhoven

Wilt u meer conversie op uw website of webshop? Een goede eerste indruk en goede toepassing van de huisstijl kan daar voor zorgen. Hoe u dat doet? Bij TommyRocks hebben wij een gespecialiseerde webdesigner uit Eindhoven, die bedrijven graag wil helpen met het verbeteren van hun webdesign. Wilt u ook de uitstraling van uw website verbeteren? Neem dan contact op met onze webdesigner uit Eindhoven!

Diensten

Webdesigner Eindhoven


Webdesigner Eindhoven, een goede eerste indruk

Een webdesigner uit Eindhoven zorgt voor een goede eerste indruk. Deze eerste indruk is erg belangrijk voor de bezoekers van uw website. Heeft u veel bezoekers op uw site, maar wilt u meer conversie? Dan is webdesign een oplossing!

Wilt u meer informatie over onze webdesigner in Eindhoven? Neem contact met ons op!

Over ons

 

Wat doet een webdesigner in Eindhoven?

Een webdesigner uit Eindhoven houdt zich voornamelijk bezig met het uiterlijk van de website. Denk maar aan de kleur en de stijl van de website. Ook de structuur van de website hoort bij webdesign. Een zoekbalk of een categoriebalk bijvoorbeeld.

Onze webdesigner, gaat eerst met u in gesprek. In dit oriënterend gesprek omschrijft u de identiteit van uw bedrijf en de wensen die u heeft. Wat zijn uw doelen met de website? Wat zou u graag willen bereiken met de site? Wilt u een website, of ook een webshop? Wat moet de site uitstralen? Vervolgens gaat de webdesigner aan de slag om al deze doelen en wensen vorm te geven op de site, wat hij daarna bij u zal controleren. Bent u tevreden met het proces? Kan er nog wat aan veranderd worden? Vervolgens gaat de webdesigner deze aanpassingen uitvoeren. Dit proces gaat net zo lang door, tot u geheel tevreden bent.

Wilt u graag een website laten maken in Eindhoven, of een webshop laten maken in Eindhoven? Neem contact met ons op!

Ons blog

 

Waarom is webdesign belangrijk?

Waarom zou u als bedrijf een webdesigner uit Eindhoven inschakelen? Webdesign is behoorlijk belangrijk om meerdere redenen. Eén van die redenen is professionaliteit. Een mooie website, die past bij de huisstijl van het bedrijf, komt vele malen professioneler over dan een website die totaal niet aantrekkelijk is. Wat dit betreft gaat het ook om de eerste indruk. De eerste indruk van een bezoeker is erg belangrijk. Binnen een paar seconden heeft de bezoeker al bepaald of deze een conversie wilt gaan uitvoeren of niet. Een goed webdesign kan deze conversie behoorlijk stimuleren.

Wilt u meer conversie? Een goede eerste indruk is de eerste stap, neem contact met ons op!

Neem contact op