Kostenindicatie (berekening)

Ontwerpen

Hosting

Aanvullende functionaliteiten

Vullen

Resultaat

  • Ontwerpen
  • Hosting
  • Functionaliteiten
  • Vullen
  • Overzicht

Ontwerpen

Een website is eigenlijk jouw winkeletalage op het internet. Wel handig dus, als je bezoekers direct weten wie je bent en wat je te bieden hebt. Je logo en huisstijl zijn leidend bij het ontwerpen van je website. Vink aan wat je van ons nodig hebt:

Ontwerpen

De domeinnaam

Je hebt een domeinnaam nodig. Met dit adres (bijvoorbeeld bedrijfsnaam.nl) kan iedereen jou vinden op internet. De kosten variëren van € 1,- tot 3,- per maand per domein.

Hosting voor je website en/of webshop

Je website moet ergens ‘wonen’. Hiervoor huren we ruimte op het internet . We hebben drie abonnementen, afhankelijk van de grootte van je website:

Pakket

E-mail: voor jou en je medewerkers

Een e-mailadres dat gekoppeld is aan de domeinnaam van je website komt professioneel en betrouwbaar over. Uiteraard kun je gewoon blijven werken met het e-mailprogramma van je voorkeur (bijvoorbeeld Outlook of Thunderbird).

Email

Functies die je website moet hebben

Wordt jouw website je digitale visitekaartje, het startpunt van een marketingfunnel, dé plek waar aankopen worden afgehandeld of een combinatie van dit alles? Bij verschillende functies horen verschillende koppelingen. Vink aan welke koppelingen jouw website nodig heeft.

Functies die je website moet hebben

En ook bij het bouwen van maatwerk oplossingen

Heb je een creatief idee waarvan je nu al weet dat er een maatwerk oplossing nodig is? Vink een van onderstaande opties aan:

En ook bij het bouwen van maatwerk oplossingen

Het vullen van je website met beeld en tekst

Je nieuwe website moet gevuld worden met beeld en tekst. We kunnen je hierbij helpen. Kies uit onderstaande opties:

Het vullen van je website met beeld en tekst

Vindbaarheid

Jouw website moet natuurlijk wel gevonden worden. Een belangrijk hulpmiddel daarbij is Search Engine Optimization (SEO ).

Vindbaarheid

Contact

Dit was het. Je hebt nu een indicatie van de kosten voor het bouwen van jouw website. Hopelijk ben je ermee geholpen!

Vind je het fijn om naar aanleiding van deze berekingen een afspraak te maken of heb je nog een vraag? Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Privacy policy

Een realistisch berekening voor prijskaartje


In de TommyRocks rekentool stellen we vragen. Bijvoorbeeld of je al een huisstijl en logo hebt, in welke branche je werkt en wat voor menu je wilt gebruiken. Deze vragen helpen ons bepalen welke functies je website wel en niet nodig heeft. Zo krijg je een realistisch voorstel dat goed bij je situatie past. Deze berekening is in principe alleen voor jou. Wij ontvangen deze pas wanneer jij deze naar ons stuurt. Daarna zullen we een intake gesprek plannen om dit verder te bespreken.

berekening

Nu denk je misschien: ‘Ik wil maatwerk. Hoe kan een tooltje bepalen wat ik nodig heb?’ Dat kunnen we ons goed voorstellen. Daarom doen we altijd een intakegesprek voordat we een website gaan bouwen. We bespreken jouw wensen en zetten de puntjes op de i. Op basis van dit gesprek krijg je een offerte. 

Met andere woorden: de TommyRocks rekentool is een startpunt, maar iedere TommyRocks website is maatwerk op basis van jouw persoonlijke wensen. 

‘Ja, die kennen we. Dan hangt er zeker ineens een heel ander prijskaartje aan?’
Nee. We streven ernaar dat de uitkomst van de rekentool in lijn ligt met de uiteindelijke offerte. De tool is bedoeld om jou duidelijkheid te geven. Niet om je onder valse voorwendselen binnen te halen.

‘Is er dan nooit een verschil?’
Jawel. Soms ontstaan er verschillen. Tijdens de intake kijken we naar jouw wensen én geven we je advies. Dit kan betekenen dat je andere keuzes maakt dan je in eerste instantie deed. Met als gevolg een ander prijskaartje.

× Hoe kunnen we je helpen?